[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] K Few observations with ltsp-server 5.9 | Where I can find old ltsp-server 5.1 repository



Radek,
Sorry for the obvious question but are your lts.conf files reasonably
identical going from 5.1 to 5.9? In other words, you aren't using
anything that slows things down like compression, etc. in the new
version?

btw, thanks for sharing your experiences for those of us about to follow
your footsteps.

thanks,
William Fragakis

On Sun, 2013-06-23 at 12:00 -0400, k12osn-request redhat com wrote:
> Message: 2
> Date: Sun, 23 Jun 2013 13:19:49 +0200
> From: Rados?aw Bursztynowski <radek bursztynowski waw pl>
> To: <k12osn redhat com>
> Subject: [K12OSN] Few observations with ltsp-server 5.9 | Where I can
>         find    old ltsp-server 5.1 repository
> Message-ID: <6825a18aca6506c10ad9f101248d527a 192 168 0 199>
> Content-Type: text/plain;       charset="US-ASCII"
> 
> Hi,
> 
> Owing to help Joshua (many thanks again) I installed new LTSP K12 on
> my
> server, and I have few observation with it. I will try to do with this
> something later, but today my fresh views are as follow.
> 
> Let me explain that my old thin clients are very old (the first one:
> Pentium III 1000 MHz, 512 MB of memory, GeForce 7300; the second one:
> notebook Compaq nc 8230, 2,4 GHz processor, 2 GB of memory, ATI
> graphic
> card), ltsp-server 5.9 and LTSP client epel-6-i386. Both my old
> clients
> cooperated with LTSP 5.1 very good.
> 
> Views:
> 
> 1. Notebook Compacq nc8230 starts booting, but after starting loading
> image from TFTP service (I can see information on my screen) I can see
> black screen only.
> 
> 2. Pentium III - boots, I can work with the client, but:
>    - maximum resolution which I cant reach on my monitor (Samsung
> SyncMaster T260HD) is 1680x1050, while with LTSP 5.1 I reached
> 1900x1200;
>    - is very slow and watching movies is not acceptable.
> 
> I can add, that one my thin client with AMD K6 III 400 MHz, 256 MB of
> memory, and GeFforce 5xxx graphic card with ltsp-server 5.1 worked
> fine,
> including movies. I tested LTSP 5.1 with thnin client Pentium 200 MMX,
> 128
> MB of memory, and GeForce 440 and I can say, that this thin client
> works
> with LTSP 5.1 comparable to thin client Pentium III with LTSP 5.9 -
> not
> acceptable. Thin client Pentium 200 MMX was fine with LTSP 4.2.
> 
> I will check later LTSP 5.9 with another thin client with Pentium 4
> and 1
> GB of memory.
> 
> But I have old thin clients, which I would like to use now too.
> 
> So my question is:
> 
> Does anywhere LTSP 5.1 repository exist, which I can use to use my old
> think client (let's forget about Pentium 200 MMX, but Pentium III as a
> thin
> client - why not?)?
> 
> 
> Best regards,
> Radek 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]