[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Help? Programs not Running?



ltsp packages.

I am in the process of rebuilding one server while troubleshooting the other one and see if I can fix it before I hit the point of reinstall it as well.


On Sun, May 5, 2013 at 1:41 PM, William Fragakis <william fragakis com> wrote:
Sergio,
Was this just a nightly yum update or did you update the ltsp packages,
too?

Just wanting to know how much sleep I may be losing myself tonight.

thanks,
William


> Message: 1
> Date: Sun, 5 May 2013 09:22:04 -0400
> From: Sergio Chaves <sergio chaves gmail com>
> To: "Support list for open source software in schools."
>       <k12osn redhat com>
> Subject: Re: [K12OSN] Help? Programs not Running?
> Message-ID:
>       <CAKvT5tYrOdYEjRpSNe6sy=N-_VbGDpHAG7iH+vycftJQQ1YWiA mail gmail com>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
> Not to Hijack the thread but I updated 02 of my servers - Scientific Linux
> 6 - yesterday afternoon and after that, clients no longer can authenticate
> and get a login screen. Also updated ssh-keys, verified the dhcp server,
> etc.
> The only noticeable error message I see is that when the servers are coming
> up, the system says that either ltspbr0 is duplicated by dev or, it is
> garbage.
> Eth1 however, initializes fine. Just no DHCP offers. I have uninstalled the
> ltsp-server, re-installed it and rebuilt the client with ltsp-build-client.
> Something must have changed in a config file that I am missing it big time.
> Google returned many unrelated things
> If I cannot figure it out soon, it will be a long night tonight.
>
> Sergio
>
>
>
> On Thu, May 2, 2013 at 5:30 PM, David C. Moody <davidm trustholiday com>wrote:
>
> >  Hello everyone,
> >
> >  I need some help.  I was doing my standard update today to keep the
> > system up to date and it blew up in my face.
> >
> >  Now after finally working all day and getting the users able to log back
> > in.  They can log in, and run any apps that run via ltsp-local-apps,
> > however any apps that run on the base system cause the user to get kicked
> > out back to the login screen.
> >
> >  Pertinent system information:
> >
> >  [root shopltsp ~]# rpm -qa|grep ltsp
> > ltsp-release-5-9.el6.noarch
> > ltsp-server-5.4.5-20.el6.i686
> > ltspfs-1.1-7.el6.i686
> >
> >  [root shopltsp ~]# cat /etc/*release*
> > CentOS release 6.4 (Final)
> >
> > LSB_VERSION=base-4.0-ia32:base-4.0-noarch:core-4.0-ia32:core-4.0-noarch:graphics-4.0-ia32:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-ia32:printing-4.0-noarch
> > cat: /etc/lsb-release.d: Is a directory
> > CentOS release 6.4 (Final)
> > CentOS release 6.4 (Final)
> > cpe:/o:centos:linux:6:GA
> >
> >
> >  This is what I'm seeing in messages log:
> >
> >  [root shopltsp log]# tail messages
> > May  2 17:36:17 shopltsp gnome-keyring-daemon[3579]: dbus failure
> > unregistering from session: Connection is closed
> > May  2 17:36:18 shopltsp xinetd[1474]: START: ldminfod pid=3673
> > from=::ffff:192.168.10.15
> > May  2 17:36:18 shopltsp xinetd[1474]: EXIT: ldminfod status=0 pid=3673
> > duration=0(sec)
> > May  2 17:36:41 shopltsp spice-vdagent[3861]: Missing virtio device
> > '/dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0': No such file or directory
> > May  2 17:37:00 shopltsp gnome-keyring-daemon[3863]: dbus failure
> > unregistering from session: Connection is closed
> > May  2 17:37:00 shopltsp gnome-keyring-daemon[3863]: dbus failure
> > unregistering from session: Connection is closed
> > May  2 17:37:01 shopltsp xinetd[1474]: START: ldminfod pid=3963
> > from=::ffff:192.168.10.15
> > May  2 17:37:01 shopltsp xinetd[1474]: EXIT: ldminfod status=0 pid=3963
> > duration=0(sec)
> > May  2 17:37:57 shopltsp spice-vdagent[4151]: Missing virtio device
> > '/dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0': No such file or directory
> > May  2 17:40:14 shopltsp avahi-daemon[1195]: Invalid query packet.
> >
> >
> >  I've done some googling, but I've been unable to turn up anything that
> > corrects the problem as of yet.
> >
> >  Thanks for any help!
> > -David
> >
> > _______________________________________________
> > K12OSN mailing list
> > K12OSN redhat com
> > https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
> > For more info see <http://www.k12os.org>
> >
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <https://www.redhat.com/archives/k12osn/attachments/20130505/31314333/attachment.html>
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> K12OSN mailing list
> K12OSN redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
>
> End of K12OSN Digest, Vol 108, Issue 7
> **************************************


_______________________________________________
K12OSN mailing list
K12OSN redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
For more info see <http://www.k12os.org>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]