[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [K12OSN] Help? Programs not Running?



I wonder if the el updates wiped out the ltsp specific configuration in the dhcp config file.

Sergio Chaves <sergio chaves gmail com> wrote:

>Not to Hijack the thread but I updated 02 of my servers - Scientific Linux
>6 - yesterday afternoon and after that, clients no longer can authenticate
>and get a login screen. Also updated ssh-keys, verified the dhcp server,
>etc.
>The only noticeable error message I see is that when the servers are coming
>up, the system says that either ltspbr0 is duplicated by dev or, it is
>garbage.
>Eth1 however, initializes fine. Just no DHCP offers. I have uninstalled the
>ltsp-server, re-installed it and rebuilt the client with ltsp-build-client.
>Something must have changed in a config file that I am missing it big time.
>Google returned many unrelated things
>If I cannot figure it out soon, it will be a long night tonight.
>
>Sergio
>
>
>
>On Thu, May 2, 2013 at 5:30 PM, David C. Moody <davidm trustholiday com>wrote:
>
>>  Hello everyone,
>>
>>  I need some help.  I was doing my standard update today to keep the
>> system up to date and it blew up in my face.
>>
>>  Now after finally working all day and getting the users able to log back
>> in.  They can log in, and run any apps that run via ltsp-local-apps,
>> however any apps that run on the base system cause the user to get kicked
>> out back to the login screen.
>>
>>  Pertinent system information:
>>
>>  [root shopltsp ~]# rpm -qa|grep ltsp
>> ltsp-release-5-9.el6.noarch
>> ltsp-server-5.4.5-20.el6.i686
>> ltspfs-1.1-7.el6.i686
>>
>>  [root shopltsp ~]# cat /etc/*release*
>> CentOS release 6.4 (Final)
>>
>> LSB_VERSION=base-4.0-ia32:base-4.0-noarch:core-4.0-ia32:core-4.0-noarch:graphics-4.0-ia32:graphics-4.0-noarch:printing-4.0-ia32:printing-4.0-noarch
>> cat: /etc/lsb-release.d: Is a directory
>> CentOS release 6.4 (Final)
>> CentOS release 6.4 (Final)
>> cpe:/o:centos:linux:6:GA
>>
>>
>>  This is what I'm seeing in messages log:
>>
>>  [root shopltsp log]# tail messages
>> May  2 17:36:17 shopltsp gnome-keyring-daemon[3579]: dbus failure
>> unregistering from session: Connection is closed
>> May  2 17:36:18 shopltsp xinetd[1474]: START: ldminfod pid=3673
>> from=::ffff:192.168.10.15
>> May  2 17:36:18 shopltsp xinetd[1474]: EXIT: ldminfod status=0 pid=3673
>> duration=0(sec)
>> May  2 17:36:41 shopltsp spice-vdagent[3861]: Missing virtio device
>> '/dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0': No such file or directory
>> May  2 17:37:00 shopltsp gnome-keyring-daemon[3863]: dbus failure
>> unregistering from session: Connection is closed
>> May  2 17:37:00 shopltsp gnome-keyring-daemon[3863]: dbus failure
>> unregistering from session: Connection is closed
>> May  2 17:37:01 shopltsp xinetd[1474]: START: ldminfod pid=3963
>> from=::ffff:192.168.10.15
>> May  2 17:37:01 shopltsp xinetd[1474]: EXIT: ldminfod status=0 pid=3963
>> duration=0(sec)
>> May  2 17:37:57 shopltsp spice-vdagent[4151]: Missing virtio device
>> '/dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0': No such file or directory
>> May  2 17:40:14 shopltsp avahi-daemon[1195]: Invalid query packet.
>>
>>
>>  I've done some googling, but I've been unable to turn up anything that
>> corrects the problem as of yet.
>>
>>  Thanks for any help!
>> -David
>>
>> _______________________________________________
>> K12OSN mailing list
>> K12OSN redhat com
>> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
>> For more info see <http://www.k12os.org>
>>
>
>_______________________________________________
>K12OSN mailing list
>K12OSN redhat com
>https://www.redhat.com/mailman/listinfo/k12osn
>For more info see <http://www.k12os.org>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]