[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt] CreateMachine: Input/output error



Chen,

Am 26.09.2014 10:23, schrieb Chen, Hanxiao:
>> Has anyone else seen this kind of issue?
>> I'm currently a bit puzzled where to look for the root cause.
>> Maybe it is related to dbus.
> 
> Could you share your XML config?
> Guess it's something with systemd.

There you go:
<domain type='lxc'>
        <name>c_secret_name</name>
        <memory>524288</memory>
        <os>
                <type>exe</type>
                <init>/sbin/init</init>
        </os>
        <idmap>
                <!-- here be dragons, the mapping is non-linear -->
                <uid start='0' target='101000' count='998'/>
                <gid start='0' target='101000' count='998'/>
                <uid start='65533' target='101998' count='2'/>
                <gid start='65533' target='101998' count='2'/>
        </idmap>
        <devices>
                <console type='pty'/>
                <filesystem type='mount'>
                        <source dir='/srv/container0/secret_name/rootfs'/>
                        <target dir='/'/>
                </filesystem>
                <interface type='bridge'>
                        <source bridge='br0'/>
                        <mac address='4a:19:0a:XX:XX:XX'/>
                </interface>
        </devices>
</domain>

Nothing special. My host is openSUSE 13.1.

Thanks,
//richard


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]