[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Libvirt-ci] Build failed in Jenkins: libvirt-perl-ch eck » libvirt-fedora-29 #490



See <https://ci.centos.org/job/libvirt-perl-check/systems=libvirt-fedora-29/490/display/redirect>

------------------------------------------
Started by upstream project "libvirt-perl-check" build number 490
originally caused by:
 Started by upstream project "libvirt-perl-build" build number 491
 originally caused by:
  Started by upstream project "libvirt-build" build number 581
  originally caused by:
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
   Started by an SCM change
[EnvInject] - Loading node environment variables.
Building remotely on libvirt-fedora-29 (libvirt) in workspace <https://ci.centos.org/job/libvirt-perl-check/systems=libvirt-fedora-29/ws/>
[libvirt-perl] $ /bin/sh -xe /tmp/jenkins1914246725075596035.sh
+ export TEST_MAINTAINER=1
+ TEST_MAINTAINER=1
+ perl Build test
t/005-pod.t ............ ok
t/010-pod-coverage.t ... ok
t/015-changes.t ........ ok
t/020-constants.t ...... ok

#   Failed test 'virNetworkListAllPorts'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortCreateXML'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortDelete'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortFree'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetNetwork'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetParameters'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetUUID'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetUUIDString'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetXMLDesc'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortLookupByUUID'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortLookupByUUIDString'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortSetParameters'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'VIR_ERR_INVALID_NETWORK_PORT'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_ERR_NETWORK_PORT_EXIST'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_ERR_NO_NETWORK_PORT'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_CREATE_RECLAIM'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_AVERAGE'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_BURST'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_FLOOR'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_PEAK'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_AVERAGE'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_BURST'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_PEAK'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.
# Looks like you failed 23 tests of 1685.
t/030-api-coverage.t ... 
Dubious, test returned 23 (wstat 5888, 0x1700)
Failed 23/1685 subtests 
t/100-connect.t ........ ok
t/200-domains.t ........ ok
t/300-networks.t ....... ok
t/400-storage-pools.t .. ok
t/500-storage-vols.t ... ok
t/600-interfaces.t ..... ok
t/800-events.t ......... ok

Test Summary Report
-------------------
t/030-api-coverage.t (Wstat: 5888 Tests: 1685 Failed: 23)
  Failed tests:  371, 375-385, 1122, 1136, 1151, 1313, 1618-1624
  Non-zero exit status: 23
Files=12, Tests=1939, 51 wallclock secs ( 0.47 usr  0.10 sys +  8.68 cusr  0.70 csys =  9.95 CPU)
Result: FAIL
Failed 1/12 test programs. 23/1939 subtests failed.
Build step 'Execute shell' marked build as failure


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]