[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[Libvirt-ci] Build failed in Jenkins: libvirt-perl-ch eck » libvirt-fedora-29 #492



See <https://ci.centos.org/job/libvirt-perl-check/systems=libvirt-fedora-29/492/display/redirect>

------------------------------------------
Started by upstream project "libvirt-perl-check" build number 492
originally caused by:
 Started by upstream project "libvirt-perl-build" build number 493
 originally caused by:
  Started by upstream project "libvirt-build" build number 583
  originally caused by:
   Started by an SCM change
[EnvInject] - Loading node environment variables.
Building remotely on libvirt-fedora-29 (libvirt) in workspace <https://ci.centos.org/job/libvirt-perl-check/systems=libvirt-fedora-29/ws/>
[libvirt-perl] $ /bin/sh -xe /tmp/jenkins447319999433715135.sh
+ export TEST_MAINTAINER=1
+ TEST_MAINTAINER=1
+ perl Build test
t/005-pod.t ............ ok
t/010-pod-coverage.t ... ok
t/015-changes.t ........ ok
t/020-constants.t ...... ok

#   Failed test 'virNetworkListAllPorts'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortCreateXML'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortDelete'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortFree'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetNetwork'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetParameters'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetUUID'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetUUIDString'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortGetXMLDesc'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortLookupByUUID'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortLookupByUUIDString'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'virNetworkPortSetParameters'
#   at t/030-api-coverage.t line 161.

#   Failed test 'VIR_ERR_INVALID_NETWORK_PORT'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_ERR_NETWORK_PORT_EXIST'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_ERR_NO_NETWORK_PORT'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_CREATE_RECLAIM'
#   at t/030-api-coverage.t line 175.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_AVERAGE'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_BURST'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_FLOOR'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_IN_PEAK'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_AVERAGE'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_BURST'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.

#   Failed test 'VIR_NETWORK_PORT_BANDWIDTH_OUT_PEAK'
#   at t/030-api-coverage.t line 219.
# Looks like you failed 23 tests of 1685.
t/030-api-coverage.t ... 
Dubious, test returned 23 (wstat 5888, 0x1700)
Failed 23/1685 subtests 
t/100-connect.t ........ ok
t/200-domains.t ........ ok
t/300-networks.t ....... ok
t/400-storage-pools.t .. ok
t/500-storage-vols.t ... ok
t/600-interfaces.t ..... ok
t/800-events.t ......... ok

Test Summary Report
-------------------
t/030-api-coverage.t (Wstat: 5888 Tests: 1685 Failed: 23)
  Failed tests:  371, 375-385, 1122, 1136, 1151, 1313, 1618-1624
  Non-zero exit status: 23
Files=12, Tests=1939, 29 wallclock secs ( 0.46 usr  0.07 sys +  8.71 cusr  0.60 csys =  9.84 CPU)
Result: FAIL
Failed 1/12 test programs. 23/1939 subtests failed.
Build step 'Execute shell' marked build as failure


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]