[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt-users] libvirt, kvm, pxe boot failed



On 04/09/2010 10:02 AM, Frank Matthieß wrote:
> Hello all,
> 
> on my debian squeeze system i have the problem as some others[1] using
> this combination of libvirt, kvm and qemu.
> 
> "Cannot boot from non-existent NIC" is the qemu-kvm error message
> 
> [1] http://www.google.com/search?q=libvirt+Cannot+boot+from+non-existent+NIC&ie=utf-8&oe=utf-8
> 
> Linux swb20 2.6.30-2-686 #1 SMP Fri Dec 4 00:53:20 UTC 2009 i686 GNU/Linux
> 
> ii  kvm                                   1:0.12.3+dfsg-4             dummy transitional pacakge from kvm to qemu-
> ii  libvirt-bin                           0.7.7-1                     the programs for the libvirt library
> ii  libvirt-dev                           0.7.7-1                     development files for the libvirt library
> ii  libvirt-doc                           0.7.7-1                     documentation for the libvirt library
> ii  libvirt0                              0.7.7-1                     library for interfacing with different virtu
> ii  linux-image-2.6.30-2-686              2.6.30-8squeeze1            Linux 2.6.30 image on PPro/Celeron/PII/PIII/
> ii  python-libvirt                        0.7.7-1                     libvirt Python bindings
> ii  qemu-kvm                              0.12.3+dfsg-4               Full virtualization on x86 hardware
> 
> Is there any solution right now?
> Is a solution in preperation?
> 

I believe this is a qemu bugs, patches have been posted upstream:

http://lists.gnu.org/archive/html/qemu-devel/2010-04/msg00378.html

- Cole


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]