[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt-users] Libvirt and LXC



guess you have similar problem with the problem once
raised up in libvir-list.

http://osdir.com/ml/libvir-list/2010-10/msg01196.html

read the reply messages to see if it can help, especially
on Daniel P.Berrange's reply.

- Osier
On 11/02/2010 09:59 AM, Mohd Izhar Firdaus Ismail wrote:
(oops accidentally sent to -owners)

Hi, i'm trying to start a LXC guest on a F14 computer .. followed the
examples in http://libvirt.org/drvlxc.html, but got stuck when
starting it ..

03:07:23.706: debug : virCgroupNew:542 : New group /
03:07:23.707: debug : lxcControllerRun:563 : Setting up private /dev/pts
03:07:23.711: debug : lxcControllerRun:589 : Mouting 'devpts' on
/var/lxc/f14/dev/pts
03:07:23.711: debug : lxcControllerRun:604 : Opening tty on private
/var/lxc/f14/dev/pts/ptmx
03:07:23.714: debug : lxcContainerAvailable:897 : clone call returned
Invalid argument, container support is not enabled
03:07:23.714: debug : lxcContainerStart:848 : Enable network namespaces
03:07:23.718: debug : lxcContainerStart:854 : clone() completed, new
container PID is -1
03:07:23.718: error : lxcContainerStart:858 : Failed to run clone
container: Invalid argument
03:07:23.718: debug : vethDelete:141 : veth: veth1
03:07:23.718: debug : virRunWithHook:820 : ip link del veth1

LXC config:

<domain type='lxc'>
  <name>f14</name>
  <uuid>2dcd3cac-47e6-2915-554a-9713edf6ffd1</uuid>
  <memory>256000</memory>
  <currentMemory>256000</currentMemory>
  <vcpu>1</vcpu>
  <os>
    <type arch='x86_64'>exe</type>
    <init>/sbin/init</init>
  </os>
  <clock offset='utc'/>
  <on_poweroff>destroy</on_poweroff>
  <on_reboot>restart</on_reboot>
  <on_crash>destroy</on_crash>
  <devices>
    <emulator>/usr/libexec/libvirt_lxc</emulator>
    <filesystem type='mount'>
      <source dir='/var/lxc/f14'/>
      <target dir='/'/>
    </filesystem>
    <interface type='network'>
      <mac address='52:54:00:b0:de:18'/>
      <source network='default'/>
    </interface>
    <console type='pty'>
      <target type='serial' port='0'/>
    </console>
  </devices>
</domain>


I dont know what the invalid arguments are...
03:07:23.718: error : lxcContainerStart:858 : Failed to run clone
container: Invalid argument


thanks
--
Mohd Izhar Firdaus Bin Ismail / KageSenshi
Inigo Consulting (FOSS/Plone Development, Training&  Services)
http://www.inigo-tech.com
Fedora Malaysia Contributor&  Ambassador
http://blog.kagesenshi.org
92C2 B295 B40B B3DC 6866  5011 5BD2 584A 8A5D 7331

_______________________________________________
libvirt-users mailing list
libvirt-users redhat com
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/libvirt-users


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]