[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [libvirt-users] libvirt 1.2.1 / lxc : default virtual network not defined after installing/starting Libvirt



Hi again,

I just wanted to let you know that this is our own packaging of libvirt 1.2.1, 
and that we are using a slightly different spec file from the one available in the sources.

regards
Mohamed 

----- Mail original -----
> De: "Mohamed Amine Larabi" <mohamed larabi inria fr>
> À: libvirt-users redhat com
> Envoyé: Lundi 10 Février 2014 14:50:33
> Objet: [libvirt-users] libvirt 1.2.1 / lxc : default virtual network not defined after installing/starting Libvirt
> 
> Hi There,
> 
> I am using Libvirt 1.2.1  on Fedora 20.
> 
> So, Libvirt is well installed and started but the weird thing is that
> the 'default' virtual network is not automatically defined and
> started, knowing that I can define/start it manually and everything
> goes fine.
> 
> previously I was using libvirt 1.0.4 and the 'default' virtual
> network was defined/started at Libvirt startup.
> 
> so, I am wondering if this new behavior was introduced intentionally
> in the latest versions of Libvirt or it's a known issue.
> 
> Thank you in advance for your help.
> 
> Regards
> Mohamed.
> 
> _______________________________________________
> libvirt-users mailing list
> libvirt-users redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/libvirt-users
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]