[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

[libvirt-users] libvirt list --all shows empty list after restart



Hi all,  
   I think I might have a small configuration issue: after restarting my machine, all the VMs previously installed are not available.

virsh list --all shows an empty list.
The .img files where the VMs were intalled are present in the folder I put them in. Furthermore if I import the VMs (virt-install -import) it all seems to work. It's just that I don't want to have to do this after every restart and can't find where libvirt picks up information about any existing VMs on the system.

Thanks,
Andrei

The information transmitted is intended only for the person or entity to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged material. Any review, retransmission, dissemination or other use of or taking of any action in reliance upon this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you receive this in error please contact the sender and delete the material from any computer immediately. It is the policy of Klas  Limited to disavow the sending of offensive material and should you consider that the material contained in the message is offensive you should contact the sender immediately and also your I.T. Manager.

Klas Telecom Inc., a Virginia Corporation with offices at 1101 30th St. NW, Washington, DC 20007.

Klas Limited (Company Number 163303) trading as Klas Telecom, an Irish Limited Liability Company, with its registered office at Fourth Floor, One Kilmainham Square, Inchicore Road, Kilmainham, Dublin 8, Ireland.


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]