[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Problem with xen hvm DomU



Hi

can someone say me whats wrong in this config:

<domain type='xen'>
  <name>fenrir.chao5.int</name>
  <uuid>7aedcd03-54e8-4055-8d1b-37dd34194859</uuid>
  <memory unit='KiB'>2097152</memory>
  <currentMemory unit='KiB'>2097152</currentMemory>
  <vcpu placement='static'>2</vcpu>
  <os>
    <type arch='x86_64' machine='xenfv'>hvm</type>
    <loader type='rom'>/usr/lib/xen/boot/hvmloader</loader>
    <kernel>/usr/lib64/xen/boot/hvmloader</kernel>
    <boot dev='hd'/>
  </os>
  <features>
    <acpi/>
    <apic/>
    <pae/>
  </features>
  <clock offset='variable' adjustment='0' basis='localtime'/>
  <on_poweroff>destroy</on_poweroff>
  <on_reboot>restart</on_reboot>
  <on_crash>restart</on_crash>
  <devices>
    <disk type='file' device='disk'>
      <driver name='qemu' type='raw'/>
      <source file='/dev/vg_astarte/lv_fenrir_root'/>
      <target dev='hda' bus='ide'/>
      <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/>
    </disk>
    <disk type='file' device='disk'>
      <driver name='qemu' type='raw'/>
      <source file='/dev/vg_astarte/lv_fenrir_swap'/>
      <target dev='hdb' bus='ide'/>
      <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/>
    </disk>
    <controller type='xenbus' index='0'/>
    <controller type='ide' index='0'/>
    <interface type='bridge'>
      <mac address='00:16:3e:05:30:04'/>
      <source bridge='xenbr5'/>
      <script path='vif-bridge'/>
      <model type='netfront'/>
    </interface>
    <interface type='bridge'>
      <mac address='00:16:3e:04:30:04'/>
      <source bridge='xenbr4'/>
      <script path='vif-bridge'/>
      <model type='netfront'/>
    </interface>
    <interface type='bridge'>
      <mac address='00:16:3e:15:30:04'/>
      <source bridge='xenbr15'/>
      <script path='vif-bridge'/>
      <model type='netfront'/>
    </interface>
    <interface type='bridge'>
      <mac address='00:16:3e:14:30:04'/>
      <source bridge='xenbr14'/>
      <script path='vif-bridge'/>
      <model type='netfront'/>
    </interface>
    <input type='mouse' bus='ps2'/>
    <input type='keyboard' bus='ps2'/>
    <graphics type='vnc' port='6000' autoport='no' listen='0.0.0.0'>
      <listen type='address' address='0.0.0.0'/>
    </graphics>
    <video>
      <model type='cirrus' vram='8192' heads='1' primary='yes'/>
    </video>
    <memballoon model='xen'/>
  </devices>
</domain>

If I try to start it with virsh create... then I see only:

error: Failed to create domain from
/etc/libvirt/libxl/fenrir.chao5.int.xml
error: internal error: libxenlight failed to create new domain
'fenrir.chao5.int'

------
Greetz



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]