[Linux-cluster] Fence agent howto needed

Adrian Gibanel adrian.gibanel at btactic.com
Sun Jun 2 21:26:43 UTC 2013


As I mentioned in a previous message I think there's missing a: 

How to write your own Fence agent howto 
or 
Fence agent howto 

As I've written one fence agent myself I think I can help in explaining how to use included python fencing libraries (when you program in python of course) which eases a lot the parsing of options from stdin. I mean, it's easy, but it's far from obvious even by checking the default python fence_* scripts. 

Thank you. 

-- 

Adrián Gibanel 
I.T. Manager 

+34 675 683 301 
www.btactic.com 



Ens podeu seguir a/Nos podeis seguir en: 

i 


Abans d´imprimir aquest missatge, pensa en el medi ambient. El medi ambient és cosa de tothom. / Antes de imprimir el mensaje piensa en el medio ambiente. El medio ambiente es cosa de todos. 

AVIS: 
El contingut d'aquest missatge i els seus annexos és confidencial. Si no en sou el destinatari, us fem saber que està prohibit utilitzar-lo, divulgar-lo i/o copiar-lo sense tenir l'autorització corresponent. Si heu rebut aquest missatge per error, us agrairem que ho feu saber immediatament al remitent i que procediu a destruir el missatge . 

AVISO: 
El contenido de este mensaje y de sus anexos es confidencial. Si no es el destinatario, les hacemos saber que está prohibido utilizarlo, divulgarlo y/o copiarlo sin tener la autorización correspondiente. Si han recibido este mensaje por error, les agradeceríamos que lo hagan saber inmediatamente al remitente y que procedan a destruir el mensaje . 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://listman.redhat.com/archives/linux-cluster/attachments/20130602/b40b28dc/attachment.htm>


More information about the Linux-cluster mailing list