[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: pam_stack messages



No, I don't have debug enabled(that I can tell at least). Is there a way
to turn the messages off ?

Here is the contents of my /etc/pam.d/login
#%PAM-1.0
auth       required     /lib/security/pam_securetty.so
auth       required     /lib/security/pam_stack.so service=system-auth
account    required     /lib/security/pam_stack.so service=system-auth
password   required     /lib/security/pam_stack.so service=system-auth
session    required     /lib/security/pam_stack.so service=system-auth
session    optional     /lib/security/pam_console.so

and the /etc/pam.d/system-auth
#%PAM-1.0
auth            required        /lib/security/pam_tally.so no_magic_root
auth            required        /lib/security/pam_unix.so likeauth nullok md5 shadow
auth            required        /lib/security/pam_nologin.so
auth            required        /lib/security/pam_shells.so
#
account         required        /lib/security/pam_tally.so no_magic_root deny=5 reset
account         required        /lib/security/pam_access.so
account         required        /lib/security/pam_time.so
account         required        /lib/security/pam_unix.so
#
password        required        /lib/security/pam_cracklib.so retry=3
password        required        /lib/security/pam_unix.so nullok use_authtok md5 shadow remember=5
session         required        /lib/security/pam_unix.so
session         required        /lib/security/pam_limits.so

On Fri, 25 Aug 2000, Nalin Dahyabhai wrote:

> On Fri, Aug 25, 2000 at 11:17:01AM -0500, Michael A. Dietz wrote:
> > I get the following messages when I use pam_stack with both login and
> > sshd.  Is this anything to worry about ?
> > 
> > ug 27 06:01:13 web1 pam_stack[12190]: not passing PAM_SERVICE back up to
> > parent
> > Aug 27 06:01:13 web1 pam_stack[12190]: not passing PAM_USER back up to
> > parent
> > Aug 27 06:01:13 web1 pam_stack[12190]: not passing PAM_TTY back up to
> > parent
> > Aug 27 06:01:13 web1 pam_stack[12190]: not passing PAM_RHOST back up to
> > parent
> > Aug 27 06:01:13 web1 pam_stack[12190]: not passing PAM_CONV back up to
> > parent
> 
> Nope.  That's just a debug message indicating that the parent already
> had these items set, so they don't get overwritten.  Do you have the
> debug flag enabled?
> 
> Nalin
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Pam-list mailing list
> Pam-list@redhat.com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/pam-list
> 

----------------
Running on Linux 2.4
Michael A. Dietz
mad099@dietznet.net





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index] []