[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [rhn-users] usb camera removes second cdrom-R/RW



Se the following, do anyone have a clue?

On Tue, 2002-12-10 at 17:51, Sandor Suta wrote:
> Yes, my camera also loads the storage device.
> I don't know if I have done something wrong when I first was
> investigating how the usb-camera worked with Redhat, though I'm a newbie
> on redhat and linux. The thing I did was that I connected the camera to
> my computer with the power switch off, then I turned on the power first
> on my camera then on my computer, so that kudzu would find the new
> hardware on bootup... Yes you maybe find this stupid when considering
> that I was using a usb with hotplug capability kernel. Well I'm a newbie
> and I didn't find any information on how to make it work so I did a
> little try and error. 
> Maybe, I don't know, but if there is any config files or database-file
> that kudzu or other writes the systems configuration to, could be
> scsi-related, or something else. I don't know really where to start
> troubleshooting.
> Have you any clue where to start looking or what config-files is
> appropriate to look at?
> 
> Sandor
> 
> On Mon, 2002-12-09 at 21:39, Brian S. Paskin wrote:
> > I have a Sony DSC-P9 digital camera and I do not experience this.  I have 2 
> > cdrom drives which are loaded with the scsi driver.  How is the camera 
> > loading?  Mine loads as a usb mass storage device.  It is very strange that a 
> > usb device would some how be tied to a scsi device.
> > 
> > Brian
> > 
> > On Monday 09 December 2002 21:34, you wrote:
> > > Anyone?? Please... help.
> > >
> > > On Mon, 2002-12-02 at 22:00, Sandor Suta wrote:
> > > > Hi!
> > > > I have this problem: When I connect my digital camera (Sony DSC-P5,
> > > > cyber-shot 3.2) everything works ok, updfstab updates my fstab and
> > > > creates the directory /mnt/camera and I can mount it like a floppy and
> > > > do my work.
> > > > And now when I turn of my camera the problem begin, updfs removes my
> > > > second "cdrom1" from the fstab and folder /mnt/cdrom1. updfstab don't
> > > > touch the line for the camera and the folder /mnt/camera, my cdrom1 is
> > > > acctually an CD-R/RW and uses like my camera the scsibus (when I run
> > > > cdrecord -scanbus, the camera is on scsibus1 as 1,0,0 and my CD-R/RW on
> > > > scsibus0 as 0,0,0) I dont know if this info about the scsibus will help
> > > > troubleshooting?
> > > > When I turn on my camera again the "cdrom1" reappears, strange... and I
> > > > can mount my cdrom again without manually change fstab. I have tried to
> > > > remove the kudzu from my cdrom1-line in fstab with the result, that,
> > > > when turning of and on the camera a "third" "cdrom2" appears in the
> > > > system with the same setting s as "cdrom1", what is wrong, how do a
> > > > troubleshoot to solve this problem?
> > > >
> > > > I have installed Redhat 8.0 and I have most settings as default.
> > > >
> > > > Do anyone have a clue of what i could do to make this function properly?
> > > >
> > > > Thanx for your help!
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > _______________________________________________
> > > > rhn-users mailing list
> > > > rhn-users redhat com
> > > > https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/rhn-users
> > >
> > > _______________________________________________
> > > rhn-users mailing list
> > > rhn-users redhat com
> > > https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/rhn-users
> > 
> > 
> > 
> > _______________________________________________
> > rhn-users mailing list
> > rhn-users redhat com
> > https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/rhn-users
> 






[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]