[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [rdo-list] RDO




Digging deeper…searched maui: /root/quickstart.sh

Toward the end:

##################################
Virtual Environment Setup Complete
##################################

Access the undercloud by:

    ssh -F $OPT_WORKDIR/ssh.config.ansible undercloud

There are scripts in the home directory to continue the deploy:

    overcloud-deploy.sh will deploy the overcloud
    overcloud-deploy-post.sh will do any post-deploy configuration
    overcloud-validate.sh will run post-deploy validation

Alternatively, you can ignore these scripts and follow the upstream docs,
starting from the overcloud deploy section:

    http://ow.ly/1Vc1301iBlb

##################################
Virtual Environment Setup Complete
##################################

Note:  In this case, $OPT_WORKDIR = /root/.quickstart on the maui box

[root maui ~]# cd .quickstart/
[root maui .quickstart]# ssh -F ssh.config.ansible undercloud

[stack undercloud ~]$ ll
total 1534224
-rw-rw-r--. 1  1001  1001      10804 Jul 15 23:44 instackenv.json
-rw-r--r--. 1 root  root   343696519 Jul 14 17:25 ironic-python-agent.initramfs
-rwxr-xr-x. 1 root  root     5158704 Jul 14 17:25 ironic-python-agent.kernel
-rw-r--r--. 1 root  root    36456036 Jul 14 17:25 overcloud-full.initrd
-rw-r--r--. 1 root  root  1179742720 Jul 14 17:25 overcloud-full.qcow2
-rwxr-xr-x. 1 root  root     5158704 Jul 14 17:26 overcloud-full.vmlinuz
-rw-------. 1 stack stack       6559 Jul 15 23:49 undercloud.conf
-rw-rw-r--. 1 stack stack     785510 Jul 16 00:14 undercloud_install.log
-rwxr-xr-x. 1 stack stack         83 Jul 15 23:49 undercloud-install.sh
-rw-rw-r--. 1 stack stack       1579 Jul 15 23:49 undercloud-passwords.conf
-rwxr-xr-x. 1 stack stack       2865 Jul 15 23:49 undercloud-post-install.sh


Seems to be a disconnect here between the “setup complete” instructions and reality.  I’m wondering if the installation failure caused the discrepancy.

Thanks in advance for your eyes and any advice.

Brandon


> On Jul 15, 2016, at 2:45 PM, Brandon Gaisford <bgaisford punagroup com> wrote:
> 
> Hello,
> 
> Just attempted my first RDO TripleO installation - thank you in advance for all your hard work to make this a simple process!!
> 
> Environment:
> 
> Server: blade0 is the target host, CentOS7 32GB RAM, 1TB HDD, SSH trust with server: maui
> Server: maui is the ansible server executing the TripleO quickstart.sh script
> 
> Results:
> 
> PLAY RECAP *********************************************************************
> blade0.punagroup.com       : ok=77   changed=49   unreachable=0    failed=0   
> localhost                  : ok=15   changed=7    unreachable=0    failed=0   
> undercloud                 : ok=5    changed=3    unreachable=0    failed=1
> 
> Please see attached log.  It looks as if the setup went pretty well, but given the playlist recap and since there was’t any info at the end of the run explaining how to connect to the new system, I have my suspicions.
> 
> Brandon
> 
> <RDO-TripleO-install.log>
> 
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> rdo-list mailing list
> rdo-list redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/rdo-list
> 
> To unsubscribe: rdo-list-unsubscribe redhat com



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]