[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [rdo-list] [tripleo] [oooq] Deployment to baremetal fails; "No valid host was found"



> From: "Gerard Braad" <me gbraad nl>
> To: "Ronelle Landy" <rlandy redhat com>
> Cc: "John Trowbridge" <trown redhat com>, "rdo-list" <rdo-list redhat com>
> Sent: Tuesday, June 21, 2016 1:33:09 AM
> Subject: Re: [rdo-list] [tripleo] [oooq] Deployment to baremetal fails; "No valid host was found"
> 
> On Tue, Jun 21, 2016 at 9:35 AM, Gerard Braad <me gbraad nl> wrote:
> > On Tue, Jun 21, 2016 at 2:55 AM, Ronelle Landy <rlandy redhat com> wrote:
> >> If you are deploying with Mitaka
> > Yes, I am deploying Mitaka...
> 
> Currently deploying from a fresh installation of Mitaka quickstart...
> I have not changed my setup (using the same deployment scripts and
> parameters)
> 
> 2016-06-21 02:39:18 [Controller]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:19 [ExternalPort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:19 [TenantPort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:20 [StoragePort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:21 [ManagementPort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:21 [UpdateDeployment]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:23 [StorageMgmtPort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:23 [InternalApiPort]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:25 [ManagementPort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:26 [ExternalPort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:26 [TenantPort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:26 [StoragePort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:27 [StorageMgmtPort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:27 [InternalApiPort]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:27 [NetworkConfig]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:28 [NetIpSubnetMap]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:29 [NetIpMap]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 2016-06-21 02:39:31 [NetworkConfig]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:31 [NetIpMap]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:32 [NetIpSubnetMap]: CREATE_COMPLETE state changed
> 2016-06-21 02:39:32 [NetworkDeployment]: CREATE_IN_PROGRESS state changed
> 
> And this seems to pass the Nova scheduler filter check... and deploys.

Ok - so your previous issue of 'no hosts' seems to be resolved with latest Mitaka.
> 
> 
> But now the undercloud lost connectivity again. (and deployment hangs)
> 
> [gerard server-124 ~]$ !407
> ssh -F /home/gerard/.quickstart/ssh.config.ansible undercloud
> Warning: Permanently added 'server-124.local,10.0.106.124' (ECDSA) to
> the list of known hosts.
> channel 0: open failed: connect failed: No route to host
> ssh_exchange_identification: Connection closed by remote host
> 
> This disconnection is occurring on different machines, all with base
> 7.2 and the quickstart.

I have seen a similar loss of connection working on Newton during deploy/introspection:

fatal: [undercloud]: UNREACHABLE! => {"changed": false, "msg": "Failed to connect to the host via ssh.", "unreachable": true}

It is possibly an environment configuration issue - I am looking into it more.
> 
> Seems I have to shave this yak...
> 
> 
> regards,
> 
> 
> Gerard
> 
> --
> 
>    Gerard Braad | http://gbraad.nl
>    [ Doing Open Source Matters ]
> 


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]