[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Enabling SWAT problem



Seems like you've duplicated your efforts.

However, the big question, since you say that there was no swat file in 
/etc/xinetd.d, is this:

Is the samba-swat package installed?

rpm -q samba-swat

On Fri, 21 Jan 2005, Aram Hazarian wrote:

> Hi,
> 
> What about my issue:
> 
> I installed samba 2.2.12.
> 
> I added in /etc/services the line:
> swat	901/tcp   (uncommented)
> 
> I added in /etc/xinetd.conf the line:
> swat	stream	tcp	nowait.400   root   /usr/local/samba/bin/swat   swat
> 
> Because in /etc/xinetd.d there was no ?swat? file, I created one with the following content:
> service swat
> {
> 	disable	= no
> 	port=901
> 	socket_type=stream
> 	wait=no
> 	only_from=127.0.0.1
> 	user=root
> }
> 
> I restarted xinetd ? and when I went in the browser, at http://127.0.0.1:901 the only answer I got is ?The connection was refused when trying to connect to ?? !!!
> 
> By the way, I have httpd started.
> 
> Everything looks like swat is not recognized as a service for the system.
> I tried also:
> [root bobo sbin]# ./service swat start
> swat: unrecognized service
> 
> I feel like stucked ?
> 
> I would appreciate your help.
> 
> Thanks,
> 
> Bobo
> 
> 
> 

-- 
Mike Burger
http://www.bubbanfriends.org

Visit the Dog Pound II BBS
telnet://dogpound2.citadel.org or http://dogpound2.citadel.org

To be notified of updates to the web site, visit 
http://www.bubbanfriends.org/mailman/listinfo/site-update, or send a 
message to:

site-update-request bubbanfriends org

with a message of: 

subscribe



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]