[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Enabling SWAT problem



On Saturday 22 January 2005 7:24 am, Aram Hazarian wrote:
> Nope, running ?rpm ?q samba-swat? tells me that I don?t have it installed.
> Did I have something more to do when compiling samba in order to have SWAT
> functional ? In the README file writes only the steps I followed ? swat in
> services, then in xinetd.conf, ? but no success.
>
> On the other hand, I searched also with nmap and:
>
> [root bobo sbin]# nmap -p 901 127.0.0.1
>
> Starting nmap 3.75 ( http://www.insecure.org/nmap/ ) at 2005-01-22 17:09
> EET Interesting ports on bobo (127.0.0.1):
> PORT    STATE  SERVICE
> 901/tcp closed samba-swat
>
> It appears that I have missed something and there is no swat service alive.
> I have to search for a package appart, only with SWAT ?

Your xinetd configuration is incorrect.  See my earlier message.

> Thanks
>
> >>> mburger bubbanfriends org 01/21/05 22:05 PM >>>
>
> Seems like you've duplicated your efforts.
>
> However, the big question, since you say that there was no swat file in
> /etc/xinetd.d, is this:
>
> Is the samba-swat package installed?
>
> rpm -q samba-swat
>
> On Fri, 21 Jan 2005, Aram Hazarian wrote:
> > Hi,
> >
> > What about my issue:
> >
> > I installed samba 2.2.12.
> >
> > I added in /etc/services the line:
> > swat	901/tcp   (uncommented)
> >
> > I added in /etc/xinetd.conf the line:
> > swat	stream	tcp	nowait.400   root   /usr/local/samba/bin/swat   swat
> >
> > Because in /etc/xinetd.d there was no ?swat? file, I created one with the
> > following content: service swat
> > {
> > 	disable	= no
> > 	port=901
> > 	socket_type=stream
> > 	wait=no
> > 	only_from=127.0.0.1
> > 	user=root
> > }
> >
> > I restarted xinetd ? and when I went in the browser, at
> > http://127.0.0.1:901 the only answer I got is ?The connection was refused
> > when trying to connect to ?? !!!
> >
> > By the way, I have httpd started.
> >
> > Everything looks like swat is not recognized as a service for the system.
> > I tried also:
> > [root bobo sbin]# ./service swat start
> > swat: unrecognized service
> >
> > I feel like stucked ?
> >
> > I would appreciate your help.
> >
> > Thanks,
> >
> > Bobo
>
> --
> Mike Burger
> http://www.bubbanfriends.org
>
> Visit the Dog Pound II BBS
> telnet://dogpound2.citadel.org or http://dogpound2.citadel.org
>
> To be notified of updates to the web site, visit
> http://www.bubbanfriends.org/mailman/listinfo/site-update, or send a
> message to:
>
> site-update-request bubbanfriends org
>
> with a message of:
>
> subscribe
>
> --
> redhat-list mailing list
> unsubscribe mailto:redhat-list-request redhat com?subject=unsubscribe
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list

-- 
Stephen Carville
Systems and Network Administrator
310-342-3602
stephen totalflood com 



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]