[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RE: Boot hangs!!



Thanks anyway but I found the problem. I guess grub doesn't like my
hardware. LILO fired right up.

Jason

> -----Original Message-----
> From: Jason Staudenmayer [mailto:jasons NJAQUARIUM ORG] 
> Sent: Tuesday, January 25, 2005 10:26 AM
> To: 'General Red Hat Linux discussion list'
> Subject: Boot hangs!! 
> 
> 
> This is the first problem I've had with redhat in a very long time.
> I'm installing rh8 on a system that was running rh7 with no 
> problem for
> three years.
> I wiped the drive and installed rh8 but it won't boot.
> Here's the layout.
> /dev/hda1 /boot
> /dev/hda2 /
> 
> grub.conf
> 
> #boot=/dev/hda
> default=0
> timeout=10
> splashimage=(hd0,0)/grub/splash.xpm.gz
> title Red Hat Linux (2.4.18-14)
> 	root (hd0,0)
> 	kernel /vmlinuz-2.4.18-14 ro root=LABEL=/
> 	initrd /initrd-2.4.18-14.img
> 
> Filesystem is set for ext3 but when the system boots this is 
> what I get.
> 
> root (hd0,0)
>  Filesystem type is ext2fs, partition type 0x83
> Kernel /vmlinuz-2.4.18-14 ro root=LABEL=/
>  [Linux-bzImage, setup=0x1400, size=0x11154a]
> 
> I've tried chaging the BIOS around and have wipe the drive 
> with a winblow
> boot disk and fdisk /mbr still nothing
> 
> I need this system up ASAP
> 
> TIA
> 
> Jason
> 
> -- 
> redhat-list mailing list
> unsubscribe mailto:redhat-list-request redhat com?subject=unsubscribe
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
> 



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]