[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: redhat-list Digest, Vol 16, Issue 14



Dear Jan,

Let's try something that i am not sure if it's your problem or not.

but try to change root=LABEL=/ with root=/dev/hda3 << which supposed to be 
from hd(0,2)

-- 
Best Regards,
Ashraf A. Abd El-Aziem


On 6/12/05, redhat-list-request redhat com <redhat-list-request redhat com> 
wrote:
> 
> Send redhat-list mailing list submissions to
> redhat-list redhat com
> 
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
> redhat-list-request redhat com
> 
> You can reach the person managing the list at
> redhat-list-owner redhat com
> 
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of redhat-list digest..."
> 
> 
> Today's Topics:
> 
> 1. Kernic panic when booting 2.6.9-11ELSmp
> (jan peuker lst-deutschland de)
> 
> 
> ----------------------------------------------------------------------
> 
> Message: 1
> Date: Sun, 12 Jun 2005 13:27:20 +0000
> From: jan peuker lst-deutschland de
> Subject: Kernic panic when booting 2.6.9-11ELSmp
> To: redhat-list redhat com
> Message-ID: <DIIE 0000024B0000399C 192 168 1 14>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> 
> Hi list,
> 
> I am facing a strange problem when booting the new 2.6.9-11ELSmp Kernel on 
> my DELL PE1800. Actually, the problem occurs on every kernel except the one 
> firstly installed (2.6.9-5).
> When booting, I get the following messages:
> 
> Loading ext3.ko module
> Creating root-device
> mkrootdev: label / not found
> Mouting root filesystem
> mount: error 2 mount ext3
> mount: error 2 mount none
> Switching to new root
> switchroot: mount failed: 22
> unmount /initrd/dev failed: 2
> Kernel Panic - not syncing: Attempting to kill init!
> 
> First I thought it may be a naming problem - but grub.conf is configured 
> correctly with the same line for all kernels:
> kernel /vmlinuz-<version> ro root=LABEL=/ apic
> 
> And fstab tells me that the drive is configured correctly as well and 
> running ext3 (which is a loaded module). The root(hd0,2) is on a 
> Perc4-RAID5-Logical Volume. Could this be the problem? Am I missing anything 
> on this beautiful sunday?
> 
> Thanks a lot,
> 
> jan
> 
> 
> ------------------------------
> 
> __
> redhat-list mailing list
> Unsubscribe mailto:redhat-list-request redhat com?subject=unsubscribe
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
> 
> End of redhat-list Digest, Vol 16, Issue 14
> *******************************************
>


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]