[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Boot loader problem after addiing SCSI disk



As per new configuration replace the sda disk with sdb , sdb with sdc and sdc with sda. Keep ur grub and mbr in old configuration. 
   This might work.

"Chiu, PCM (Peter)" <P C M Chiu rl ac uk> wrote:
  I have hit a problem in booting up a RH 9 box after adding a SCSI disk.

The boot process pauses after displaying:

GRUB Loading stage 1.5
GRUB Loading, please wait...

The machine does not show any response, not even
Control-Alternate-Delete.

I boot off RH9 CD and started off Linux rescue mode.

I can see all the existing scsi disks as well as the new one -
though somehow, the new one becomes sda, and the old sda becomes sdb,
and the old sdb becomes sdc.

I tried to reset the MBR with grub-install /dev/sdb
but same result.

I have also tried replacing all references on hd0,0 to be hd1,0
in grub.conf, and reapply grub-install /dev/sdb, still no joy.

Any idea anyone?

Thanks.

Peter

-- 
redhat-list mailing list
unsubscribe mailto:redhat-list-request redhat com?subject=unsubscribe
https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list



____________________________
Regards
A.Williams 
IN THIS WORLD FULL OF DREAMS AND IMAGINATION, LOOK FOR POSSIBILITIES...



 Send instant messages to your online friends http://in.messenger.yahoo.com 

 Stay connected with your friends even when away from PC.  Link: http://in.mobile.yahoo.com/new/messenger/  

[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]