[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

RESOLVED: RHE 5.1.9.6 reboots when starting a browser



The issue turned out to be the NVIDIA driver I was using.  The driver was
actally listed as an URGENT update on Dell's site. (I'm running on a Dell
Workstation.)

Earl

> On Wed, Mar 06, 2013 at 05:20:54PM -0500, eee nmt edu wrote:
>> I'm not sure which log files I should be looking in and what to look for
>> -- a few pointers would help there.
>>
>> I did discover that Konqueror does still work.  I selected it from the
>> Applications -> Internet menu.
>>
>> The reason I'm using RHE 5.1.9.6 is because this is a production system
>> and I haven't wanted to to rebuild and risk potentially losing some days
>> if things don't go smoothly. You're probably familiar with the old adage
>> "if it ain't broke, don't fix it".
>
> Yup. I'm a believer in it myself.
>
> But you should be  aware that there have been MANY updates to Centos 5,
> many security or bugfixes among them.
>
> you don't have to do a full upgrade, just do "yum update". it wouldn't
> be a bad idea to back up your important stuff, but it's unlikely
> anything horrid would happen doing just a yum update.
>
> Fred
> --
> ---- Fred Smith -- fredex fcshome stoneham ma us
> -----------------------------
>                         The Lord is like a strong tower.
>              Those who do what is right can run to him for safety.
> --------------------------- Proverbs 18:10 (niv)
> -----------------------------
>
> --
> redhat-list mailing list
> unsubscribe mailto:redhat-list-request redhat com?subject=unsubscribe
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/redhat-list
>




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]