[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: 7.3 on Gateway P120 queries



Sorry, it's the S3 Trio 64 :(  Close, but no cigar.

----- Original Message ----- 
From: "David W.E. Roberts" <ohmygodthe_yvekilledkenny talk21 com>
To: <valhalla-list redhat com>
Sent: Tuesday, December 23, 2003 6:16 AM
Subject: Re: 7.3 on Gateway P120 queries


>
> ----- Original Message ----- 
> From: "John Pfaff" <jpfaff1528 earthlink net>
> To: <valhalla-list redhat com>
> Sent: Tuesday, December 23, 2003 4:50 AM
> Subject: Re: 7.3 on Gateway P120 queries
>
>
> > I think I have the exact same computer, but I'm running 7.0 on it.
> > At one time I had the sound working, but currently I don't have speakers
> and
> > the tape drive was removed long ago.  If I remember correctly, I had to
> use
> > the PnP kernel stuff.  I never even tried to get the tape drive working.
> <snip>
>
> John,
>
> if you have the exact same computer do you have the 2Mb Matrox Millenium
> graphics card?
>
> If so, have you ever got graphics working?
>
> I can only run in character mode, even though the Matrox is a well known
> card.
> Graphics starts, then the system freezes.
>
> I currently have 80Mb memory.
>
> TIA
>
> Dave R
>
>
>
> _______________________________________________
> Valhalla-list mailing list
> Valhalla-list redhat com
> https://www.redhat.com/mailman/listinfo/valhalla-list




[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]