[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: Wolverine on SGI 1200



I think a lot of the aic7xxx problems have been fixed since Rawhide was last
updated.

Brent


Christopher Penney wrote:

> It's a problem with the aic7xxx module as was compiled for wolverine.
> There are a couple of bugzilla entries about it.  On one I added that
> I had the same problem and it was on a SGI 1200.
>
> It does not happen with Fisher.  I haven't tried the latest rawhide,
> but the March 19th rawhide installer had the same problem.
>
>    Chris Penney
>    penney cse msu edu
>
> >
> > Sergey Arutiunov <sergeya sgi com> writes:
> >
> > > I could not boot wolverine on SGI 1200 server, SCSI driver hangs... 7.0
> > > boots fine, any fix ?
> >
> > Was this problem ever put in bugzilla? If it isn't in bugzilla, it
> > isn't a bug :)
> >
> > (I substitued fisher-list for wolverine-list - fisher served its
> > purpose, and has since been rather obsolete)
> > --
> > Trond Eivind Glomsrød
> > Red Hat, Inc.
> >
> >
> >
> > _______________________________________________
> > Wolverine-list mailing list
> > Wolverine-list redhat com
> > https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/wolverine-list
> >
>
> _______________________________________________
> Wolverine-list mailing list
> Wolverine-list redhat com
> https://listman.redhat.com/mailman/listinfo/wolverine-list





[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]