[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: OpenOffice.org broken



On Thu, Jun 03, 2004 at 10:11:09PM +0100, Andy Wallace wrote:
> On Tue, 2004-06-01 at 18:59, Nadeem Bitar wrote:
> > I can't figure out why, but openoffice writer is completely broken it
> > takes a few seconds for letters to appear after you type them. That's on
> > a fast machine (3.2GHz, 1GB ram). The CPU and memory usage is very low
> > and there isn't any disk activity so I am puzzled by that.
> >  
> > Anyone having the same problem and is there any solution. 
> > 
> > Between I am using OpenOffice.org 1.1.1 on Fedora Core 2.
> > 
> > 
> I've just installed FC2 on my 2.8GHz PC with 1GB RAM, and I'm also having
> problems with OpenOffice.org.
> 
> It works, but takes about 5 minutes to start, then a further 10 minutes
> to open a single-page document. Once the document is loaded, the
> performance is OK, but it then takes another 5 minutes to save the file
> to disk.
> 
> I haven't had time to look into the cause yet, but any suggestions will
> be gratefully received!
> 
> AndyW

Not that this will help but that is not my experience with a 2 GHZ PC
and 500MB of Ram.
-- 
-------------------------------------------
Aaron Konstam
Computer Science
Trinity University
One Trinity Place.
San Antonio, TX 78212-7200

telephone: (210)-999-7484
email:akonstam trinity edu



[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]