[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

FC3 and Matrox G100



Hi all,

A friend of mine is having some problems installing FC3. He has a
Matrox G100 video board. During the instalation, his hardware is
correctly detected, but when the graphic instalation mode is
initialized, it crashes.

The tmp/X.log file says:

``...
OS Kernel: Linux version 2.6.9-1.667
(bhcompile tweety build redhat com) (gcc version 3.4.2 20041017 (Red
Hat 3.4.2-6.fc3)) #1 Tue Nov 2 14:41:31 EST 2004
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
	(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
	(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(++) Log file: "/tmp/ramfs/X.log", Time: Mon Apr  4 23:14:57 2005
(++) Using config file: "/tmp/XConfig.test"
(EE) Failed to load module "glx" (module does not exist, 0)
(EE) Failed to load module "record" (module does not exist, 0)
(EE) Failed to load module "dri" (module does not exist, 0)
(EE) MGA(0): [drm] Direct rendering only supported with G200/G400/G550 AGP
error opening security policy file /etc/X11/xserver/SecurityPolicy
Could not init font path element unix/:7100, removing from list!''

We've checked <http://wiki.x.org/wiki/VideoDrivers> to confirm the
support for this board, and there it is. Researching through Google we
found some people telling it works on this or that distribution, but
we couldn't get it to work on FC3.

Has anybody here experienced this? Does anybody know the solution? :)
Any help is appreciated.

Thanks for the attention,

-- 
Mírian Bruckschen


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]